Orgon terápia

Mit érdemes tudni az Orgonkészülékről?!


Az orgonkészülék természetes hangolt kristályokkal működő természetgyógyászati közérzetjavító eszköz, magyar szabadalom.
A speciálisan hangolt kristályokat alkalmazó szerkezet működése azon a tudományos tapasztalaton alapul, hogy minden élő sejt, szövet és szerv, sajátos, csak rá jellemző rezgéssel bír. A rezgésben beálló bármiféle változás jelzi a sejt, szerv meghibásodását, megbetegedését. A VSZT-1 alkalmas arra, hogy a normálistól eltérő rezgéseket helyreállítsa, és ezzel ösztönözze a szervezetet önvédelmi képességének fokozására.
A gép, tértechnológiai egység, mely a környező térből csatolja ki a működéséhez szükséges energiát. Aktív elemei kristályok, szerkezeti elemei, speciális alumínium ötvözetből készültek. A készülék kopó, mozgó alkatrészt, elektronikát nem tartalmaz, így a meghibásodás valószínűsége nagyon csekély.
Figyelmeztetés! A készülék használata, nem helyettesíti az orvost, és nem jogosít fel a gyógyszerek önkényes elhagyására, vagy megváltoztatására.
Kérjük, felelősséggel gondolja át a leírtakat és rendszeresen jelenjen meg a kezelőorvosa által javasolt kontrolvizsgálatokon!


Mikor javasolt a VSZT-1 használata?
Kiegészítő terápiaként alkalmazható, az Orgon természetgyógyászati terápia, amely megfér minden alkalmazott terápia mellett. Jelentősen javíthatja a közérzetet.
– Daganatos megbetegedések természetgyógyászati kiegészítő kezelésére, közérzetjavításra.
– Szívinfarktus utáni rehabilitáció, keringési problémák természetgyógyászati kiegészítő kezelésére, közérzetjavításra.
– Agyi katasztrófa utáni rehabilitáció, oxigénhiányos állapotban született gyermekek állapotának javítására, természetgyógyászati kiegészítő kezelésére,közérzetjavításra.
– Műtétek előtt és után állapotjavításra, a sebek gyógyulásának gyorsítására, természetgyógyászati kiegészítő kezelésre, közérzetjavításra.
– Nehéz légzés, légúti megbetegedések, asztma, légúti allergia természetgyógyászati kiegészítő kezelésére, közérzetjavításra.
– Meddőség, veszélyeztetett terhesség esetén, nőgyógyászati panaszok természetgyógyászati kiegészítő kezelésére, közérzetjavításra.
– Lábszárfekély, érszűkületi panaszok esetén természetgyógyászati kiegészítő kezelésre, közérzetjavításra.
– Kimerült, immunhiányos állapot természetgyógyászati kiegészítő kezelésére, közérzetjavításra.
– Emésztőszervi megbetegedések esetén, természetgyógyászati kiegészítő kezelésre, közérzetjavításra.
– Klimaxos állapotok, szenvedélybetegségek természetgyógyászati kiegészítő kezelésére, közérzetjavításra.
– Fóbiák, fejfájás, természetgyógyászati kiegészítő kezelésére,
közérzetjavításra.

 Mire használja az orgonvizet?!


Az orgonvizet használja: ivásra, főzésre, növények locsolására, házi kedvencek itatására. Finom szódavíz készíthető belőle.
Remélem meglesz elégedve az orgonkészülék által készített víz minőségével, és a víz pozitív hatásával. Bárki fogyaszthatja mennyiségi korlátozás nincs, azonban az első három napban vezessük be folyamatosan.

Bővebb információért forduljon hozzám bizalommal! 

Küldjön üzenetet!