Karakternumerológia

Nem véletlenül születünk akkor amikor, és oda, ahova, mert ezek a tények meghatározzák személyiségjegyeinket. A karakternumerológia egy személyiség- sors-, és névelemzés, amely figyelembe veszi, hogy a morál lelki szinten velünk születik, és meghatározza világszemléletünket.

A számokat és a betűket vibrációk, rezgések hordozóinak tekinti. Minden rezgés valamilyen ritmust, lüktetést eredményez. A különböző számok és betűk más-más rezgést bocsátanak ki, más-más életritmust feltételeznek, ezért más-más tulajdonságjegyeket takarnak.

Ez a fajta személyiségelemzés arra mutat rá, milyen tulajdonságjegyekkel születtünk, mi az, amire érdemes odafigyelnünk, és mi az, amit fejlesztenünk kell. 
Minden szám mögött bizonyos tulajdonságjegy van.

Mindenkiben megvan minden tulajdonságjegy, csak a születés alkalmával nem minden jön felszínre. Elő kell hívni ezeket, a tulajdonságokat, hogy ezzel megteremtsük a saját egyensúlyunkat. Mert ha harmóniában vagyunk a külvilággal és a bensőnkkel, akkor remekül érezzük magunkat.
Fontos, hogy hallgassunk az érzéseinkre, a megérzéseinkre, mert az intuíció mögött óriási tudás van. Az intuíció az előző életek tapasztalataiból rakódik le, és segít, hogy helyesen dönthessünk különböző helyzetekben.

Küldjön üzenetet!